Thai

När jag kom hem så hade pappa köpt thai mat till mig, och även Leo. Sen så blev jag lite överraskad, jag har fått mina grejer från Nelly idag. Visar imorgon! Nu kom min faster så ska umgås med henne och familjen, puss.



Diggiloo


Igår var jag på Diggiloo konserten i Varberg. Det var himla kul att vara där faktiskt. Det var så sjukt mycket folk där!








Strandmys


Jag och Malte åkte till stranden för att träffa några. Men de var inget kul, Men vi hade de trevligt ändå. Kom nyss hem och ska lägga mig nu. 


Svettigt


Jobbat hela dagen idag. Från kl 08:00 till 18:00. Var väldigt svettigt! Dom som vi jobbade hos idag hade en pool som vi fick bada i, men tyvärr hade jag inte bikini med mig så killarna badade! 



Mys dag med bästa


hejsanhejsan. Efter jobbet drog jag hem och duschade sen vidare till Bellis. På kvällen åt vi på de nya stället i stan.. Minns ej namnet på det. Bra Moa!! Kom hem vid 11 och just nu ska jag borsta tänderna sen lägga mig. Jobbar varje dag och har gjort de sen sommarlovet började. Ganska segt! 


Teatern igår






Tack!


hejsan gott folk! Hade en sjukt najs kväll igår. Tackar alla som var med! Idag ska jag träna kl. 18:00 senare ikväll ska jag  på en Teater som heter Trampa inte på min tröskel som spelas i Annisgård. 


Träffade på jockiboi igår natt, skön kille verkligen. 

Lotus


En liten selfie innan stan (fast bytte till shorts).
Träffade Bella i stan och åt på lotus. Nu ligger vi hemma hos Bella och lyssnar på musik. Ikväll ska vi till heartbeat och kolla läget där. 

Tack för igår alla











Mot jobbet




Ven


Idag åkte jag och Ebba och hennes familj till Ven. Har aldrig vart där förut så de var kul att få vara där. Haha shiet va kul vi hade med cyklen, i alla gupp osv hahaha!





Nu är jag påväg





Lång arbetsdag


Jobbade från 08:00 till 18:00 idag. Så jag är helt slut nu och sliten eftersom jag jobbar i trädgårdar och bygger och lite sånt. Jag duschade nyss och ska sova hos Ebbis inatt. Så jag ska rappa på lite nu, hörs!



Fika hos faster





Grillning


Haft en underbar dag på Tylösand.
Vid 5 tiden gick jag och Jennifer och bytte om och åt. Sen tittade vi in på afterbeachen. Träningen började 18:00 så vi promenerade till Tylöbäck. Jobbigaste på länge, att spela i sand är sjukt kul men jobbigt. Efter träningen badade vi och grillade. 



Pank


Igår var jag i stan som sagt. Köpte de på bilden. Blev nyss pank, haha! Köpte även ett skal för 149:- till min IPhone5s som jag också fick igår. Tack Pappa!! 
Just nu är jag påväg till stranden med Ebba och ska träffa Jennifer och Malin.




Glass


Åkte ner till stan vid 4 tiden med ebbis. Visar imorgon vad jag köpte! 
Sedan träffade jag Jennifer och Ellie hos Jennifer. Vi åt glass sen tog vi mopparna till Maxi och köpte sallad. Jennifer gjorde kvällsmat till oss, duktig flicka. Det var super gott, tack hjärtat!