Så mycket kärlek <3

Hejjjsan! I måndags så bara tog jag det lugnt sedan på kvällen träffade jag Louise och vi satte oss på Roberts och snackade en del. Sedan kom Elliot och Kalle. Vid 10 hämtade mamma mig. Sedan igår hämtade Louise mig kl 1 och vi drog ner till stan och mötte Antonia och Gabriella. Vi åt på Roberts, det var super gott! Sedan så åkte jag och Louise hem till henne en stund sen kl 5 så drog vi till konfan för vi skulle sova där. Vi brukar hitta på olika saker inkonstant så de blev övernattning igår i församlingshemmet. Vi kollade på Annabell. Snacka om att jag och Elliot var rädda, men det var den sämsta filmen jag har sett. Hahaha helt seriöst, blev rädd ibland och så men denna filmen var värdelöst. Men sen kollade vi på någon rolig film haha så de blev bättre stämning. Sen gick vi och la oss typ 3-4 tror jag klockan var. Drog in till stan idag vid ett tiden och åt på lotus med Olivia och Bella, Så jävla gott. Sen satte vi oss på Roberts, behövde lite nätverk hehe! Sååå nu sitter jag här och ska vänta på att paradise hotel ska börja... 3 timmar kvar, hörs puss 

Redbull...

Liten pasta, mums !

Sötaste Louise

Så mycket kärlek hahaha <3

Lotus 








Bra start på lovet

Tjaaaa!! I fredags efter skolan träffade jag Louise och Bella. Vi gjorde inte så mycket, vi fikade på Roberts! Sedan åkte jag och Louise till konfan. De var fakstikt kul den kvällen haha, temat var barnkalas! Efter de körde Louise hem mig, snällt <3! Lördagen så åkte jag till Bella och vi åt thai mat!! Så jävla gott var det, sedan kom Louise! Vi fixade oss tillsammans, sedan drog till Roberts en sväng och träffade Elliot. Sedan åkte vi till Filip och träffade gott folk. Idag händer de inte så mycket, kanske träningen ingenaning. Men kollade nyss på the other women. Sååå nu ska jag kolla på någon annan film tänkte jag, hörs! ;)




Wow! 

Han inte göra duckface hahaha!

Så jävla gott!!

Ludwig fyllde år igår, Grattis ! 

Jaaa de var ju lite kallt att ha tjol

Legender 

Snygga strumpor rex

Filip kör på duckface 


Älskade Bell <3 


Film mys

Massa plugg e inte ok

Hejhejhej, igår var det en tråkig dag. Är det bara jag som blir deprimerad av detta vädret? Jag blir det iallafall..men efter skolan träffade jag Maria. Vit åt och snackade lite, vid 5 åkte jag hem för vi båda var tvugna att plugga. Jag pluggas till matte provet som vi gjorde idag. De gick hyfsat bra, men var osäker på en del frågor men jaja. Glömde även min iPad hos Maria så imorse åkte jag dit och hämtade den sedan 09:10 gick jag till skolans rätt skönt, började 09:50. Det värsta som hände idag var att min mobil fungerade inte, men en kompis fick igång den wiiii! Annars har dagen vart bra, och efter skolan så tog jag och Frida moppen till stan och mötte Ebba sedan åt vi och kollade i affärer. Åkte hem vid halv 6, 6. Har bara pluggat nu, ska också hinna med att läsa en bok...booring! Sånt är livet, men nu ska jag förberedda mig för att göra smoothie tills imon. Hehe hejdå puss :*

Plugga matte e tråk 

Rätt skönt att gå i mjukis kläder ensånhär dag



O'learys

Hejhej! Dagen började bra idag men den blev sämre..sjukt trött blev jag och jag fick ont i huvudet, magen också så jag skippade min träning för det. Köpte med mig lite jordnötter hem så knaprar på det nu. Men som sagt var jag på O'learys med laget igår. De var god mat och de var kul att få umgås och äta tillsammans. De är så att vi ska få en ny tränare så våra tre tränare lönnar oss. Därför hade vi en liten avslutning igår, för de har lagt så mycket tid för oss så jag tackar dom för denna gången. De var bra tränare, så hoppas våran nya tränare är lika bra. Vi har just nu uppehåll i 3 veckor...vilket är tråkigt för nu om 1 vecka är de lov och då kommer de bli att jag kommer äta onyttiga saker. Menmen, ska ut och springa och sånt så de blir PERFA. Hoppas ni mår bra, puss och nu laddar jag upp för paradise hotel ikväll och de är talangtema! 



Varför gör min kamera så jag ser brun ut... 

bästa Maria 

<3 

För jävla gott 

Bästa helgen hittills

Heeeej alla, fyfan vilken bra helg det har varit. Typ bästa helgen hittills. I fredags efter skolan stack jag till Jennifer senare på kvällen kom Malin och Linn och vi åt hos Jennifer och de blev hamburgare. Svin gott var det, sen lite senare kom Gabriella och Erica. Vi fixade oss tillsammans sen åkte vi till halmiafesten, sjukt trevligt folk! Sen åkte jag hem och sov hos mig, sen lördag slappade jag hela dagen tills klockan 17:00 då jag åkte till Antonia och Hanna och vi fixade tacos! Sedan drog vi till Jajje som hade krök/fest vilket var såååå kul, mycket trevligt folk där med! Sen idag hade vi match så fick gå upp tidigt, vi vann med 4-2 så de är gött. Ikväll ska fotbollslaget äta på O'learys vilket kommer bli så mysigt. Just nu är jag med Jennifer och Gabriella och vi har fixat oss klara redan, hörs mer imorgon puss! 


Mums! 

Babes



Ännu mer mums

<3 

Selfieeee


En selfie innan matchen med Maria


Gymnasiemässa

hejhej igår så var det en tvär konstig dag. Jag åkte till skolan och va där kl 09:50 för då började min engelska. Sedan skulle jag och Felix åka till gymnasiemässan och stå där men nope.. Fick fick reda på att bara två personer från vårt program ska stå och de var ju två tvåor som var med också. Så vi delade upp de. Så vi tog sista tiden, från 15:00 till 18:00. Så vi slapp lektionerna sen dess för de hade ändå tagit ledigt för oss hehe. Sen idag började vi halv 2,2 och skulle bara stå där 1 timme..onödigt tyckte jag men aa. Men de var kul att stå där ändå, att få prata med andra och så. Sen idag efter de fixade jag lite saker på hfab sen åt jag på subway sen drog på träning. Vi körde delsvis styrka hela träningen så förmodligen kommer jag ha träningsverk imorgon jippi. Imorgon är det fredag och jag har planer för imorgon, som varje helg hahaha ni får se imorgon vad jag ska göra, hörs med er puss godnatt <3

När började jag ta såna här selfies hahah

Gosiga alexiiiia




Åretskock

heeeej, idag så var vi Sture eleverna inbjudna till åretskock program att få vara publik. Detta var i tylöhus och de var 12 deltagare och de var bara två som kom till final. Det var kul att få se hur de arbetar och verkligen kämpar för att gå vidare! Även tvåorna fick server för domarna vilket är sjukt kul att få göra det, sen fick vissa tvåor hjälpa kockarna! Jag skulle vart så nervös, och man såg på de att de var lite nervösa men det gick hur bra som helst. Har vart uppe sen kl 07:00 idag helt slut i kroppen nu. Det började 09:00 sen slutade det 17:00, men de var bara jag och två till som var kvar från vår klass för de var frivilligt efter 2-3 men vi ville se klart allt så vi stannade kvar. Efter denna dagen i tylöhus blev de träning i skedalahed med fotbollen, verkligen skönt väder va det idag. Nu måste jag plugga för har en inlämning tills imorgon som ska vara klart så puss så hörs vi imorgon! 

Domarna 

Här lagar 4 st kockar 

Mycket god saker fick man smaka på, fick även med mig hem 5 Loka cruch för de var gratis så tog 5 st hahaha! 

De två vinnarna, som jag inte minns namnen på hehe ber om ursäkt 

Stressigt

Hej på er, shit vad dålig uppdatering :s Idag är det måndag och skolan har vart rätt soft idag, hade bara hygien idag. Slutade vid två så drog in till stan en stund och kollade runt lite. Snart dax att köpa nya kläder känner jag, tomt i garderoben hehe. Men för att detta inlägget ska bli liiiite mer intressant så kan jagvju snacka om denna helgen som va. I fredags så träffade jag Antonia och några, vi satt på Roberts en stund. Senare åkte jag hem och åt sen drog jag till konfan. Sen lördagen, chillade jag hela dagen sen vid 6 så åkte jag in till stan och möte några sedan drog vidare mot Eldsberga, där det var en fest. Super kul var det faktiskt, gick helt nykter där och såg hur alla var så borta! :') Jag kom hem vid 2 tiden och gick och la mig direkt. Söndagen slappade jag sen tränade jag på kvällen med gymnastiken, men gick inte så bra för var lite hängig, very deep nej men de var en dålig dag. Jag ska försöka blogga mer men ibland blir det så stressigt. Kommer börja träna 6 gånger i veckan, vilket är mycket för mig. Att jag ska hinna både med fotbollen, gymnastiken, kompisar och då skolan. Men jag får hoppa över träningar ibland för annars blir det för mycket för mig haha. Hoppas ni mår bra och missa inte nu del 2 med Zlatan dokumentären på kanal 5 klockan 20:00!! Det är så intressant att se, Zlatan är fan kung på riktigt. 


Selfieeeee