Fotboll

det var en sjukt rolig träning idag, vi tävlade osv och vårt lag van, hehe yey! Duschade nyss och ska snart lägga mig för imorgon är de skola..aja ska inte klaga. Sjukt konstigt scema har vi, men jaja. Imorgon börjar jag 09:20 och slutar vid 3 tiden tror jag. Ska träna kl. 18:00 imorgon med gymnastiken då. Men godnatt & puss!






Fest

Hejsan på er. Igår kväll var jag på fest hos Martin. De var helt okej, de var lite galet haha! Åkte hem vid halv 2 - 2 och jag hade kvar halva min pizza så jag åt den när jag kom hem. Väldigt gott, var svin hungrig. Jag vaknade minst 3 gånger, först vid 4-5 då jag gick på toa sen tog vatten, även då fick jag två samtal så var tvungen att prata lite med dom. Sen vid 9 vakande jag sen 10 sen vaknade jag halv 12 och då gick jag upp och gjorde frukost. Ikväll ska jag träna som jag inte har gjort på cirka 2 veckor nästan, så de ska bli kul. Hörs ikväll, puss  



Bästa Antonia <3
Hahaha Asså denna bilden!

Favoriter

Torsdagen åkte jag inte till stan och träffade William, vi fikade och pratade en del. Sedan åkte jag och kollade på fotbollen. Vet inte om jag har sagt de men var på sjukhuset förra veckan på torsdagen och skärde bort min leverfläck så fick dom sy ihop de så sa dom att jag inte får träna på en vecka ungefär, eller ja 10 dagar. Så nu på söndag får jag börja träna! Men igår var de fredag och världens bästa Ebbis bebi fyllde år, hade köpt ett linne till henne som hon blev jätte glad för och sen två fina nagellack! Och såklart hennes favoritkakor. Jag sov hos Ebba och även de andra tjejerna förutom Maja. Men hade de mysigt hos Ebba, så tack för igår tjejer. Kom hem vid 11 idag och har inte planerat dagen idag om jag ska på fest ikväll eller inte, beror på pm
Jag har lust att dra dit. Hörs, puss!




Williiaaaaam!

Även Maria tränade inte, sjukling! 

@breiitholtz

hej bloggen! Idag började jag 09:50 med engelska, det var sjukt tråkigt. Sedan hade vi svenska sen matte. I dessa ämnen idag så gjorde vi tester, för dom vill se hur vi ligger till. Men, vi hade också en lång rast så jag och lina fikade på Roberts, väldigt mysigt haha! Efter jag slutade skolan så åkte jag och träffade Ellen. Vi kollade på Rosa ni vet den filmen nog, haha kul att kolla på för de var ett tag sen. Vi kollade också sen på idol sen åkte jag hem och väntade på paradise hotel skulle komma. Imorgon får vi se hur dagen blir, puss på er! 




Hahaha Cute, följ @breiitholtz 

Fina tänder

Hejsan på er! Idag har de vart en seg dag i skolan tycker jag. Började 08:10 och vi har bara pratat och sedan visade våra lärare stora köket i skolan som vi kommer laga vår mat framöver. Visa tror jag har börjat på Kattegatt men de har jag inte, utan Sture i linjen Resturang-livsmedel. Sååå ja, slutade halv 2 så jag och Simon åkte in till stan. Satte oss på Roberts och där mötte man några kompisar. Sen så hade jag en tid hos tandläkarn idag så gick dit och Maria följe med mig. Var där i typ 3 min bara, hon tyckte jag hade så fina tänder haha! 

Sedan var jag i stan en stund men sen kom all regn så drog hem en stund till Maria den hämtade mamma mig! Så nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli färdig, puss!




Så mycket

Hejsan! Har glömt att blogga faktiskt på 1 vecka. Tiden går så snabbt, men jag spelade in en video förra veckan men den lades aldrig upp. Så fick damp, så bara slängde allt. Asså denna helgen har vart kaos, verkligen kaos. Hände en sjuk sak i fredags som jag ej kan gå ut med. Men, var iallafall på polisförhör dagen efter och ja. Skakar i hela kroppen, usch. Hemskt var det i fredags natt..men jag sov hos Bella den natten. Sen dagen efter sov jag hos ebbis. Nu är de måndag och idag åkte jag hem till Ebba och överraskade henne med lite kakor och dricka. Sen kom Linus en sväng till oss, sen åt vi Pizza, hon jag och hennes pappa, mys! 

Imorgon ska jag nog träffa William och på onsdag träffa ellen! Förra veckan köpte jag lite saker som jag tänkte visa i något annat inlägg. Hörs imorgon, nu blir de paradise hotel!!

Fredagen...hade de så sjukt kul men sedan ja, 112!!





Underbara vänner <3



Söndags frulle hos ebbis
Mååååndag, trivs bra i klassen! 




Träningen är igång



Ett litet sent inlägg fick de bli. Idag har vaknade jag vid 11 tiden om ni ville anteckna. sedan har jag inte gjort ett piss. Bara suttit och degat och kollat på videosar på youtube! Men vid halv 6 drog jag och tränade. Gymnastiken började kl 6 och idag tränade vi i arenan, de var en väldig flumig träning tyckte jag, haha! Ikväll var mitt favorit program som alltid har underhållet mig på kvällarna dagen innan skolan börjar. Älskar verkligen draman som kommer komma i paradise hotel, sjukt asså. Inga snygga killar var det som jag trodde de skulle komma men de kommer ju såna hunkar imorgon fick man ju se.. Sen finns de ju en snygg tjej som heter saga, sjukt va fina stora ögon hon hade. Vill också ha fina ögon!! imorgon kommer de nog bli en till slappedag som idag sen ska jag hälsa på min nya skola imorgon, Very Nice. Fast de är på kvällen dock! 

Babes

hejhej! I fredags när jag kom hem så gjorde jag iordning mig direkt och åkte till Hanna. Vi gjorde inte så mycket mer än åt glass och kollade på roliga videosar på youtube. Väldigt mysigt hihi! På lördagen så mötte jag Ebba i stan sen gick vi till Bella och fixade oss. Sjukt kul kväll, sov sedan hos Nathalie! Så idag åkte jag hem vid 1 tiden tror jag klockan va och har bara vart hemma och slappat. Skulle tränat men de har hänt så mycket saker nu så ville inte träna.. Men, just nu kollar jag en film med mamma och min faster Bibbi fast den är slut när som, så ska nog lägga mig sen tro jag. 

Hanna babe <3 

McDonalds haha!


Tvungna att ha bälte i bussen haha!

Erica och Malin <3 

Älsklings Jennifer <3 


babeees <3
Myskläderna på idag!

Bildbomb

Haft de så jävla bra i Mallorca och nu kommer de massvis med bilder. Dock bara iPhone bilder!

Min bror Leo.

Sjukt go mat var det på flyget.

Så här såg de ut utanför för vårt hotellrum. Bästa rummet, de tog 30 sekunder att gå ner till havet. Underbart!


Första badet i poolen.


Kortet till att komma in på rummet, haha.








Åt en kväll på sån resturang man fick ta hur mycket man ville och de var så sjukt mycket mat och så de var mycket att välja på!


Åååh älskar palmer haha.


Kvällsdopp var de bästa!
Vi åkte även en båt som sedan stannade ute i havet så fick man bada, de var sjukt kul att åka ner från en sån rushelkana (stava hahaha)! 

Sjukt stor båt och annorlunda!

Vi åt ju varje kväll ute, dom hade så god mat!

Leo och jag tyckte denna palmen såg lite rolig ut, hahaha.

Sjukt go mat som sagt. Gashhh!
En kille som sålde sina egna tavlor på gatan, sjukt fint!


Sista dagen innan vi skulle hem. De var kite molnigt i 2-3 dagar men jaja! 
Leo är klumpig..
Vi köpte sjukt mycket dricka hahaha
Drack alltid detta på restauranger !
Tycker om svartvitt väldigt mycket.

Cash!





Dom bjöd hela tiden på dricka :o 

Hemfärden, haha pappas väska vägde mer än min! 
Vi tog en glass innan vi skulle med bussen till flygplatsen.



De har vart en fantastiskt vecka i Mallorca, i Cala d'or. Tipsar dit fakstikt, om ni pallar med småbarn över hela kvarteret hahaha. Nej men åkte dit med familjen och vi funderar på att boka redan nästa år igen. När jag väll va i Mallorca saknade jag Halmstad och alla bara hur kan du det? Förstog direkt då att ni har haft sämst väder här, de märkte jag när jag kom hem... Men, nu ska jag äta och gör ett inlägg sen och ska berätta vad jag har gjort dessa dagar när jag kom hem. För kom hem i fredags kl 7-8 på kvällen, puss

Hejdå



Maria kom till mig vid 12 idag. Vi gjorde inte så mycket, vi bara lyssnade på musik sen så packade jag. Jag och mamma var tvungna att åka in till stan så Maria hängde med. Vi skulle se om de var något fel med min surf.. Men de var de inte hahaha! På 8 dagar har jag surfar för 6GB eller var de var :( inte ok, vill ha surf. Vi tog en glass på Mc Donalds, super gott haha! Sedan lämnade vi Maria och hon köpte även min bikini, Wii nu fick jag den sålt! 

Just nu ska jag packa klart för ikväll drar jag till Mallorca så jag tror ej jag kommer blogga, de får vi se för vill ha lite semester nu. Men vi får enkelt se hur jag gör med bloggandet. Vi hörs puss!




Fotboll



Innan träningen tog jag några bilder hehe. Träningen gick hyfsat bra och de var en ganska rolig träning idag. Just nu kollar jag på en film med mamma på kanal 4 som inte verkar så bra.. Men vad gör man inte för sin mamma hihi. Imorgon ska Maria komma till mig runt 1-2 tiden tror jag, jippi! Som sagt så var jag i stan idag igen, var där med Ebba då vi åt mat istället för att ta en fika, för vi båda var hungriga haha, onödigt med en fika då. Vi hörs mer imorgon puss




Hoppas


Gant Tröja - 1199:- | J&L Paris - 399:- 

Köpte dessa plagg igår. Och idag ska jag lämna några saker till Bella så ska snart åka till henne. Sen ska jag träffa ebbis i stan, tror vi skulle ta en fika eller äta något. Ikväll är det träning och jag hoppas den inte blir så jobbig, eftersom jag vaknade upp med att ha jätte ont i magen och har fortfarande ont. Men, nu ska jag fixa mig hörs senare ikväll! 

Så jävla gott





Stan

Inatt sov Gabriella hos mig, vilket var väldigt kul eftersom vi har knappt vart med varandra på ett bra tag haha! Vi åkte in till stan idag och träffade ellie. Senare kom Louise också. Köpte 2 tröjor och sen en present till Louise eftersom hon fyller år på söndag! Önskar jag kunde fira den med henne men tyvärr är jag iväg. Kom nyss hem för har handlat lite med mamma, vi ska ha middag ikväll med några vänner och familjen, väldigt trevligt! Vi hade glömt lite saker att köpa så de var därför. Nu ska jag fixa mig så jag är klar tills "gästerna" kommer, eller vad man säger.







Sista jobbdagen



Idag är de sista jobbdagen som är ganska skönt, lite ledig måste jag va. Äter just nu min frukost, alltså har vi en liten rast nu. Ikväll är de träning med fotbollen, tagga!

Kakor


Igår träffade jag Ebba som sagt, vi gick till hemmaköp (Hemköp) och köpte då kakor. Sen tog vi bussen till hennes pappa men vi var utelåsta för vi trodde nyckeln fanns ute men nej.. Så vi promenerade till Tempo och satt där. Antonia och några cyklade förbi så dom stannade upp och pratade med oss hehe! Vi åkte vidare in till stan och gjorde inte ett skit. Vi träffade på Hanna, Gabbi och Emma i åskvädret, fyfan de var hemskt väder igår. Åkte hem vid 12 och nu sitter jag här i bilen och har rast från jobbet. Tagga jobba! 








Bästa filmen





Divergent kan nog va den bästa filmen någonsin. Så bra spelat och så bra skådespelare, de kan knappt bli bättre! Jag brukar som sagt aldrig kolla film, bara på bio men när jag nästan alltid är med Bella så vill hon kolla film så sa hon att den här filmen är så bra! Så var tvungen att kolla den. Ångrar inte att jag satte mig och kollade på den säger jag bara, haha! Nej men dom spelar den så bra! Åååååh! 

Ikväll ska jag träffa Ebba och vi ska sätta oss och äta kakor någonstans, mums!

Outfit


T-shirt - Hollister | Tjol - New Yorker | väska - vet ej 

Kom till Bella vid 2 tiden. Vi gick till stan och åt och sen åkte vidare till Tylösand. Nu sitter vi här hemma och ska sätta på en film sen fixa oss för kvällen, puss!

Tacos mys med goa personer!







Nelly


Hejsan på er! Beställde hem dessa bikinisarna. Tyvärr så hade dom inte S underdelen på den rosa. Så jag får vänta med att köpa den. Men, egentligen har jag redan en sån rosa överdel, men fel storlek. Så nu blev det rätt. 

Den vita skulle jag egentligen inte köpa för har en underdel lika dan i blå och jag skulle köpa den blåa  överdelen men såklart har dom slut på färgen blå. Så jag köpte hela vita. Den satt så sjukt bra, så de är min nya favorit! 
Rosa/orange - Ruffle Halter Top 149:-

Vita - Sparkle bikini 122:- (de var REA)


Idag var jag hemma från jobbet eftersom jag hade så ont i huvudet imorse och ont i magen, sen trodde jag att jag hade feber för var så varm. Men hade ingen feber. Men blev så mycket piggare efter att jag duschade nyss. Ikväll ska jag bara vara hemma och vila för imorgon har jag lite planer för kvällen, tagga! :)